Комплекс Мизо

Хотел

Комплексот Мизо се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро, во близина на старата рибарска населба Канео и на само еден километар од старата охридска чаршија.

Комплексот располага со:  отворен базен, приватна плажа, ресторан, приватна марина (платформа), спортски терени (тенис, ракомет, кошарка, мал фудбал) и сопствен паркинг.

Депанданси

Трите Депанданси се придружен дел на Хотел Мизо и располагаат со стандардно уредени двокреветни и трокреветни соби.

Сопствениот приватен паркинг на хотелот значи поголема сигурност на вашето возило.

Вили

Во склоп на комплексот Мизо се и 10 прекрасно уредени вили.

Спортските терени кои ги исполнуваат современите стандарди се одлична можност за спортски екипи за одржување тренинзи или спортски игри или пак за разонода за гостите во слободното време.

Галерија