Депанданс


 
Депанданс 1 располага со 29 соби од кои повеќето се со поглед кон езеро и кон отворениот прекрасно уреден базен со лежалки.

 
 

Депанданс 2  има 20 соби повеќето со поглед на езеро. Собите се изградени по современи стандарди и комплетно опремени со туш кабини, телевизори, клима уреди, мини барови, WI-FI.

 
 
 

 
 

Депанданс 3 има 24 соби . Собите се изградени по современи стандарди и комплетно опремени со туш кабини, телевизори, клима уреди, мини барови, WI-FI.