Контакт

 

Комплекс Мизо

ул. Васил Стефоски ББ

6000 Охрид Македонија

Тел.: +389 (0)46 264 621

е-пошта: info@hotelmizo.com.mk


Резервација

Ваше име (се бара)

Ваша е-пошта (се бара)

Предмет

Твоја Порака


Комплекс Мизо