Хотел Мизо

 

Хотелот Мизо располага со 36 соби во кои гостите имаат на располагање сопствени тераси, WI–FI, кабловска телевизија, опремени се со клима уреди, мини барови и сопствени купатила.

Во состав на Хотел Мизо 1 има ресторан за индивидуални гости, ресторан за свадби и други свечености со можност за пренамена за одржување на средби, конференции, состаноци, семинари... Ресторанот има капацитет за 550 гости. На самиот брег на езерото има летна тераса која нуди разни видови пијалаци и вкусна храна.