Локација

lokacija

Комплекс Мизо, ул. Васил Стефоски бб, 6000 Охрид Македонија

Комплексот Мизо се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро, во близина на старата рибарска населба Канео и на само еден километар од старата охридска чаршија.


Комплекс Мизо